5.5.17

Ihonhoitorutiineista (sis. alekoodin)


Tai oikeammin niiden puutteesta. (Ja älkää pelästykö meikäläisen aamunaamaa, haha.) Mä en ole koskaan liiemmin jaksanut puunata ja rasvata kasvoja tai panostanut ihonhoitoon minkä näkee jossain määrin kasvoista. Lapsiarjen keskellä panostus rajoittuu lähinnä meikkien poistoon ja satunnaiseen kosteuttamiseen silloin kuin ehtii ja muistaa. Imetys on ilmeisesti pitänyt hormonit aisoissa ja ihon suht hyvässä kuosissa jos vertaa aiempaan, mutta viikot, jolloin tuli testattua minipillerien toimivuutta vaikuttivat myös kasvojen kuntoon rajusti, eikä mitenkään hyvällä tavalla! Naamahan kukki kuin rypsipelto konsanaan. Onneksi palautuminen tapahtui aikas äkkiä ja pääsääntöisesti olen taas saanut tuijotella peilistä suht hyväkuntoista ihoa satunnaisia näppyjä lukuunottamatta. 

Sain vähän aikaa sitten tilaisuuden päästä testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Geliä. Mä olin ja olen uusia tuotteita kohtaan semi skeptinen ja muutenkin aine kuin aine -tyyppiä sen sijaan että kylppärini hyllyt notkuisivat erilaisia purkkeja, jotka lupaavat vaikka ties mitä. Uusien, juuri itselle sopivien tuotteiden etsiminen on monesti hankalaa ja aikaa vievää, joten olin iloinen saadessani uuden tuotteen kotiovelle toimitettuna. 

Kasvogeelin käyttö on ihanan simppeliä - levitä, hiero hyvin, huuhtele ja that's it. Ihohuokosten pitäisi olla puhtaammat, kuolleiden ihosolujen pitäisi lähteä kuten myös talin ja rasvan ja ihon pitäisi olla kaikin puolin puhdas ja pehmeä. Kuulostaa aika hyvälle. Käyttökertojen perusteella lupaukset pitivätkin paikkaansa. Meikäläisen sekaihon rasvaiset ongelmakohdat, kuten nenä tuntui puhtaalta ja rasvattomalta, mutta kuivatkaan kohdat, kuten otsa tai silmien alue eivät vaikuttaneet kiristäviltä tai epämukavilta, kuten monien tuotteiden kanssa tuppaa käymään. Kasvoista tuli pehmeät ja tasaiset.

Ihoni varsinaisiin ongelmakohtiin, nimittäin leuan satunnaisiin näppyihin, tuotteella ei kuitenkaan ollut vaikutusta, vaan niitä tuli ja meni kuten ennenkin. Kokonaisuudessaan kasvot kuitenkin vaikuttivat eläväisemmiltä ja parempi kuntoisilta kuin tuotteella, jota yleensä käytän, joten oli kaikin puolin mukavaa päästä testaamaan välillä jotakin uutta. Kieltämättä tuotteen käyttö sai mut harkitsemaan myös muiden kasvotuotteiden vaihtoa vieläkin paremman ihon toivossa.

Vielä kun joku ihmeseerumi kadottaisi meikäläisen silmäpussit taivaan tuuliin... Anyway, nyt teilläkin on mahdollisuus päästä testaamaan The Incredible Face Geliä -30% alella koodilla hannagel! Klikkaa vain itsesi Maybeautyn verkkokauppaan.

Paljon muut pienten lasten äidit jaksavat panostaa ihonhoitoon? Millaisia tuotteita käytätte?

*Yhteistyö, tuote saatu

1 kommentti:

  1. Aika vähän olen jaksanut koskaan panostaa, tosin meikkaankin kyllä harvoin, joten ihon kuormituksin jää pienemmälle. Arganiaöljyä käytän välillä hiusten lisäksi kasvojen iholle. Kosteutusvoiteena joka puolelle käytän Eco Cosmeticsin moisturising lotionia, se on aivan huippu, jättää ihon pehmeäksi eikä jää yhtään tahmaamaan. Pihlajavoide Mádaralta on luottotuote talvi-iholle. Puhdistusvaahto on niin ikään Mádaran. :)
    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista