22.4.17

Messuostoksia


Heippa pitkästä aikaa. Meidän lauantai meni missäs muualla kuin Lapsimessuilla. Tai oikeammin vain aamupäivä, sillä messuvierailut jakaantuvat meillä kahdelle päivälle ja tänään vuorossa oli shoppailuosuus äitini ja nuorimmaisen kera. Huomenna taas suunnataan miehen ja molempien lasten voimin katsomaan esityksiä ja annetaan kolmeveen kertoa minne mennä. Uskon, että muun muassa palo- ja poliisiauto ja legopiste ovat suosiossa ja eiköhän me pyörähdetä vilkaisemassa myös Eläinystävien puoli.

Tämän päivän kiertelyn perusteella hukkaan ei mennyt muuta kuin rahat. Järkikin säilyi päässä ihmisvilinässä kun jätettiin suosiolla rattaat kotiin ja käytössä oli pelkkä Tula (josta on muuten tulossa käyttökokemuksia ja -fiiliksiä ihan lähiaikoina!). Lähdettiin paikalle ostoaikeissa ilman sen kummempaa hankintalistaa katsomaan mitä tarjolla olisi, sillä mitäänhän meidän pieniltä ei puutu. Kiinnostavimpina kohteina pidin etukäteen Kiddow'n pistettä uuden maastobomber-takin takia, mutta mieli muuttui loppujen lopuksi. Gugguun päätin jo ennakkoon kiertää kaukaa, ikisuosikki Mainio taas oli pakko koluta kunnolla vanhojen mallistojen takia. Eteen sattui myös mulle ihan vieraita nimiä, kuten Omin, Mamago ja Napikas, josta vikalta oli pakko ostaa isoveikalle Paapiin trikoosta tehty huppari. Ja tarttui matkaan muutakin, kuten kuvista näkyy...

Huomenna pysyn visusti kaukana vaatemestoista ja keskityn bongailemaan Miinoja  ja Manuja sekä kuuntelemaan esimerkiksi kirkkomuskarin anteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti