24.3.17

Uutta vanhaa äidille


Jostain syystä tää Helsinkiin muutto sytytti vaatebuumin omien kuteiden osalta. Tai ehkä syynä oli lisääntynyt valoisuus, totaalinen kyllästyminen niihin neljään imetyspaitaan, joissa olin kulkenut viime kuukaudet tai sitten yhteen Facebookin naistenvaatekirppisryhmään eksyminen. Tai ehkä nämä kaikki yhteensä.

Talven harmaudessa uskottelin itselleni, ettei ole mitään väliä mitä päälleni laitan. Keskityin hoitamaan jälkikasvua ja vetäisemään ekat vaatteet päälle, jotka käteen kaapista sattuivat. Okei, niin mä teen vieläkin, mutta nyt sieltä löytyy taas jotain jännempää ja mieltä kohottavampaa. Paria poikkeusta lukuun ottamatta kaikki "uudet" vaatteeni ovat vanhoja ja peräisin juurikin kirppiksiltä (lähinnä Facebookin kautta) sekä mm. Seccosta, johon törmäsin entisen opiskelukaverin kautta. Suosittelen tutustumaan! Mulla on pelkkää hyvää sanottavaa.

Meikäläinen ei todellakaan ole mitään muotibloggaaja-ainesta tai tiedä mikä juuri nyt on in, mutta raskauden ja imetyksen alkutaipaleen aikaisen trikoopaita-vaiheen jälkeen muun muassa topit, kuviollinen bomber ja pitsisomisteiset shortsit tuntuvat aika next level jutuilta. Mulle on myös kotiutunut muutama jakku, nyöripaitoja sekä napillisia puserota mahdollistamaan imetyksen ja tuomaan samalla vaatekaappiin vaihtelua.

Perinteinen shoppailu kahden muksun kanssa kuulostaa kaikkea muuta kuin houkuttelevalta verrattuna siihen, että voi unessa syövän vauvan vieressä selata puhelimella vaatevaihtoehtoja, jotka voittavat uudet muun muassa hintansa puolesta. Lisäksi kuteet tulevat monesti kirjeenä suoraan postilaatikkoon. Omalla kohdallani shoppailu sovittamatta on helppoa, sillä koko on tarkasti tiedossa ja vartalo semi samoilla linjoilla ketjuliikkeiden tarjonnan kanssa.

Muita, jotka hyödyntävät esimerkiksi Facebookin kirppiksiä omia vaatteita hankkiessa? Tai kenties Seccon kaltaisia palveluita? 

*Secco-vaatteita hankkiessa hyödynnetty saatu lahjakortti (pitsitoppi, mustat housut, musta toppi & shortsit) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti