28.3.17

Pikkuveljen välikausi


Kevättä vihdoin ilmassa! Lumet on jo aika lailla lähteneet, joskin vielä esikoinen pääsee kipuamaan pihan suht miniksi muuttuneelle lumikasalle. Aiemmin tuli esiteltyä jo isoveikan välikausikuteet (joista tosin osa on jo myyty ja tilalle hankittu puoliksi vahingossa muuta), joten tällä kertaa onkin vuorossa pienemmän vaatekaapin sisältö.

Jotenkin ihmeen kautta meille on kotiutunut suhteellisen monta haalaria. Reiman välikausipuku tuli ostettua jo reilusti ennen pienen syntymää eräällä Vadelmatarha-kirppis reissulla. Maasto- sekä keltaraitainen Pico ovat fb-kirppislöytöjä ja mustan koossa 56/62cm tilasin peräti ihan uutena, koska se nyt vaan oli saatava... Kyseinen haalari mahtuu vielä hyvin, vaikka kokolappu muuta väittääkin. Sen verran reilu mitoitus kyseessä. Myös Molon softshell-takki on löytänyt meille tiensä Facebook-kirpputorilta.

Asustepuolikin on hallinnassa. Kaikki Metsolan pipoa lukuun ottamatta ovat käytettyjä joko livekirppiksiltä tai nettilöytöinä. Nyt enää tarvitsee venata, että päästään eroon hurjan tuulisista päivistä ja pakkasöistä. Ensi viikko näyttää lämpötilojen suhteen erittäin lupaavalta ja onhan ohuempia haalareita päässyt onneksi käyttämään talvellakin kaukalopussin ansiosta. Mikään ei silti voita keväistä auringonpaistetta ja lämpimämpiä ilmoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti