17.2.17

Mistä näitä vaatteita oikein tulee (eli 3-vuotiaan välikausikuteet)


Mitenhän tässä on päässyt käymään niin, että lapselta löytyy ties kuinka monta kevättakia, mutta äidiltä ei oikein ainuttakaan kunnollista? Esikoisen välikausivaatteet ovat hyvällä mallilla ja äiti odottaa innolla niitä lämpimämpiä kelejä - ja hyvään suuntaanhan tässä on jo viime aikoina menty. Jotenkin salakavalasti kaappi on täyttynyt pirteistä väreistä, enkä mä malta odottaa, että kuteet pääsevät käyttöön.

Ennestään löytyneet punaoranssi Pico ja hippotakki ovat saaneet seurakseen Mio Maon vk-haalarin, Rodinin pinguhousut ja mustan takin sekä villisbongauksena pitkäaikaisen ihastuksen, keltaraidallisen Pico-takin. Hipon kaveriksi kaapista löytyy myös Lindexin mustat välikausihousut, joiden tarkka olinpaikka ei tällä hetkellä ole meikäläisen tiedossa... (Kuten ei kovin monen muunkaan tavaran, sillä muuttopakkaaminen on viimein alkanut. Täältä tullaan Helsinki!)

Tarvitseeko muksu näin monta vaatekertaa? Kröhöm, tuskin. Mutta kun on edullisesti saanut niin pakkohan se on ollut materialismissaan ostaa. Onneksi näistä pääsee varmasti halutessaan eroon. Nyt uupuu enää kunnon vedenpitävät kengät kangastennareiden kaveriksi.

Esittelen myöhemmin välikausivaatteet myös pienemmän miehen osalta.

2 kommenttia:

  1. Meillä on ihan täysin sama ilmiö. Lapsilla on ihan hirveesti kaikkea, mutta äidillä ei ole mitään. Toi ponoi-haalari on aivan ihana.

    VastaaPoista